Vylepšené Apetito
Milovníky krémových smetanových sýrů určitě potěší zpráva, že sýr Apetito změnil nejen svoji tvář, ale i recepturu. Na pultech dnes najdete Apetito v novém, modernizovaném obalu. Změny se ale týkají i jeho složení. Víte, že tento sýr se vyrábí v Hodoníně již od roku 1973? Od tohoto roku ale odtekla spousta vody a doba si vyžádala inovaci výroby a nové technologické postupy. Ruku v ruce s nimi byla vylepšena i receptura. Zakysaná smetana byla při výrobě sýra nahrazena čerstvou sladkou smetanou. Hlavními složkami dnes jsou tedy sýr, smetana a máslo. Díky tomu je dnes ještě smetanovější a krémovější, než býval. Tak si nechte chutnat!
K dostání je ve čtyřech velikostech balení: 140 g, 150 g, 200 g a 240 g. Doporučená cena balení 150 g je 34,90 Kč.
huh